| Gratis verzending vanaf € 100,- (in NL).|
| Achteraf betalen mogelijk. |

Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Retour aanmelden

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hiphuisje.nl en het Herroepingsformulier invullen en per mail of post terugzenden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

De volgende producten kunnen niet retour genomen worden:
– Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
– Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Gaat het om een pakket? Vraag dan per mail een retourlabel bij ons aan. Je ontvangt dan via myparcel een retourlabel met een eventuele betaallink.  Gaat het om een brievenbuspakje dan mag je het zelf voldoende gefrankeerd retourneren.
Stuur het artikel in perfecte conditie weer terug incl. de originele verpakking onder vermelding van het bestelnummer. Pak de producten met zorg in, beschadigde producten kunnen wij helaas niet vergoeden.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via info@hiphuisje.nl graag voorzien van foto.

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

Ruilingen & Retouren kunnen verzonden worden naar:

Hip Huisje
Irisstraat 13
1402 EN Bussum

De waardering van www.hiphuisje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 260 reviews.

Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies. Lees meer...