| Gratis verzending vanaf € 100,- (in NL).|
| Achteraf betalen mogelijk. |

Kinderkamer advies en prijzen

kinderkamer advies styling advies babykamer Hip HuisjeVanwege de drukte nemen wij momenteel geen stylingadviezen meer aan.

 

Waar staat Hip Huisje voor?

Geen standaard inrichting van de babykamer, kinderkamer of tienerkamer maar een sfeervol, uniek en gezellig plekje waar je kind heerlijk kan spelen, slapen, leren of gewoon lekker relaxen.
Een stijlvolle mix van modern, retro, stoer of juist zoet. Een combinatie van oude en nieuwe materialen gecombineerd met unieke accessoires.

Hoe gaat een kinderkamer advies in zijn werk? En wat zijn de prijzen voor bijvoorbeeld een online kinderkamer advies, bezoek aan huis en shoppen voor de inrichting van de kinderkamer.

Online kinderkamer totaaladvies

Naar aanleiding van enkele duidelijke foto’s van de kamer met afmetingen (met een plattegrondje) en daarbij de wensen van de klant ga ik aan de slag en maak een moodboard met producten en sfeerfoto’s en een uitgebreid schriftelijk stylingadvies voor kleuren, meubels, accessoires en indeling.

Deze mail ik door en na reactie en eventuele aanpassingen stuur ik een lijst mee waar alles ingekocht kan worden.
Prijs: € 385,-

Persoonlijk kinderkamer advies met een bezoek aan huis

In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en bekijk ik de kamer, de afmetingen en maak ik foto’s. Daarna ga ik thuis aan de slag en maak een moodboard met een uitgebreid schriftelijk advies voor kleuren, meubels en accessoires.

Deze mail ik door en na reactie en eventuele aanpassingen stuur ik een lijst mee waar alles ingekocht kan worden. Tevens kan ik het moodboard persoonlijk uitgebreid komen toelichten.
Prijs € 285,- + € 39,95 per uur voor bezoek aan huis
(binnen een straal van 15 km reken ik geen km vergoeding. Daarbuiten 19 cent per km).

Inkoopbegeleiding

Naar aanleiding van het moodboard en advies begeleid ik je graag met de aankopen. We kunnen dit samen doen maar ik kan het ook voor je doen.
Prijs € 39,95 per uur

Inrichtingsadvies en uitvoering voor een speelkamer/ speelhoek etc.

Heb je een andere wens? Wil je bijvoorbeeld een aparte plek in de woonkamer als speelhoek inrichten? Of hebben jullie een kelder die omgetoverd moet worden tot een speelruimte voor de kinderen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.
Offerte op aanvraag

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Inschrijven nieuwsbrief

De waardering van www.hiphuisje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 109 reviews.

Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies. Lees meer...