| Gratis verzending vanaf € 100,- (in NL).|
| Achteraf betalen mogelijk. |

Blogger Maudgeniet schrijft over: Foto’s maken, net als mama!

Blogger Maudgeniet schrijft over: Foto’s maken, net als mama!
april 25, 2018 Wieteke Faaij
In Babykamer
fotocamera muziekdoosje baby roze babykamer blog

Foto’s maken, net als mama!

Heb je enig idee hoe moeilijk het is om foto’s te maken van een eigenwijze peuter? Of van een baby die alleen maar wegrolt? En toch blijf ik het elke keer proberen, iets met oefening baart kunst ofzoiets.

Fenne voor de camera
Fenne vindt het echt niet altijd leuk als ik foto’s van haar wil maken. Ze heeft het talent om altijd gekke bekken te trekken, haar ogen dicht te doen of om gewoon keihard weg te rennen. Maar ik moet zeggen dat het de laatste tijd best goed gaat; mijn ‘omkoop-pogingen’ worden steeds minder en ik denk dat ze het nu wel een beetje leuk begint te vinden. Jeeeej! Onlangs bestelde ik via AliExpress een houten camera voor haar. Want ondanks dat ze het niet altijd leuk vindt om mijn model te zijn, vindt ze de camera wel heel interessant!

Outfit Bampidano / Maudgeniet.nl

En nu kan ze dus haar eigen foto’s maken.. Eerst keek ze er niet zo naar om, maar de laatste dagen pakt ze de camera toch regelmatig. Ik moet dan lachen (‘Nee, leuk doen mama!’), gekke bekken trekken en dan heeft ze de grootste lol.

Saar voor de camera
Ik gooide dus al mijn hoop op Saar, misschien kon ik haar nog ‘kneden tot fotomodel’, haha! En dat ging ook eigenlijk best goed, totdat ze het rollen ontdekte.. Jeetje, ze rolt echt alle kanten op! Sterker nog: ze probeert nu zelfs weg te kruipen.. Ik mocht iets uitzoeken bij Hiphuisje.nl en besloot vrijwel direct om het muziekdoosje in de vorm van een camera te bestellen. Wat een leukerd! Misschien had je ‘m al voorbij zien komen op mijn Instagram?

Hiphuisje / Maudgeniet.nl

Het muziekdoosje is erg leuk om op te hangen in de babykamer, maar ook heel leuk om mee te spelen. Saar speelt er regelmatig Kiekeboe! mee en heeft dan de grootste lol. Als ze aan het spelen is, zet ik het muziekje regelmatig aan.. En ze zit er dan echt heel verwonderend naar te kijken. Zo leuk! Op de momenten dat ze er niet mee speelt, probeer ik ‘m te verstoppen voor Fenne. Anders wil zij er mee spelen, hihi. Binnenkort moeten we maar eens een leuk plekje zoeken op de kamer van Saar om deze op te hangen!

Klik hier om ook de andere blogs van Maudgeniet.nl te lezen.

Wil je ook zo’n gaaf muziekdoosje voor de babykamer? Klik dan hier.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

De waardering van www.hiphuisje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 234 reviews.

Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies. Lees meer...