| Gratis verzending vanaf € 100,- (in NL).|
| Achteraf betalen mogelijk. |

Behang voor de baby,- en kinderkamer.

Behang voor de baby,- en kinderkamer.
november 18, 2015 Wieteke Faaij
behang kinderkamer Hip Huisje Kinderkamerstyling

Omdat behang voor de kinderkamer zo ontzettend leuk, vrolijk, en sfeervol is en iets bijzonders maakt van zelfs de meest simpele en saaie kinderkamer… Daarom wijd ik graag weer een blog aan de mooiste behangetjes voor de kinderkamer.

Nieuwe collecties.

Sinds mijn laatste blog over behang voor de kinderkamer zijn er weer heel veel nieuwe collecties gemaakt. Neem nou de nieuwe collectie van Eijffinger. Ze hebben een speciale kinderkamercollectie genaamd Tout Petit.
Ik heb er een aantal geselecteerd waarvan mijn hart sneller gaat kloppen.

 

Wilde dieren behang.

Ook Studio Ditte heeft weer een te gek nieuw fotobehang. Dit keer staan wilde dieren centraal. En dan niet zomaar een foto van een wild dier maar een wild dier gevouwen en gedecoreerd van verschillende papiersoorten met de leukste patroontjes.
Zeer creatief en origineel bedacht!

Retro.

Perron 11 heeft ook erg veel keuze in bijzonder behang. Zoals dit retro behang met uiltjes en het grappige behang met de spookjes. Jammer dat ze bijna geen sfeerfoto’s op hun website hebben.

Lieve printjes en zachte tinten.

Ook op de website van Roodborstje ontbreken jammer genoeg mooie sfeerfoto’s van hun behangcollectie. Maar omdat de collectie me persoonlijk zo aantrekt kon ik het toch niet laten om ze wel even te vermelden.
Het behang heeft lieve printjes van boompjes, vosjes en konijntjes met veelal zachte tinten. Hierdoor blijft het geheel rustig. Vooral heel leuk voor een baby,- , peuter,- of kleuterkamer.

Muurprint.

Geen zin in gedoe met al die losse banen behang? Dan is een muurprint ideaal. Je hebt ze bijvoorbeeld van Inke. De blauwe huisjes vallen meteen op in een stoere jongenskamer. Maar ook het vogeltjesbehang is erg leuk.

 

Waarvoor zouden jullie kiezen?

1, 2, 3 & 4 Eijffinger 5, 6 Studio Ditte, 7 & 8 Perron11, 9, 10, 11 Roodborstje 12 & 13 Inke

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

De waardering van www.hiphuisje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 234 reviews.

Deze website gebruikt alleen analytische cookies (geanonimiseerd) en functionele cookies. Lees meer...